MARIA BERNTSENS utendørs lanterneserie

0
377

For de fleste er levende lys selve innbegrepet av hygge og stemning.


[one_half]Det er det også om sommeren og utover høsten når uterommet gjerne lyses opp av stearinlys mot en mørkere himmel. Denne høsten er Holmegaard på banen med en serie glasslanterner skapt av designeren Maria Berntsen, som i sitt organiske formspråk og raffinerte materialvalg ligger langt fra utendørslanternen slik vi kjenner den i dag.

Seriens lanterner finnes dermed I tre forskjellige størrelser som nøye er avstemt etter hverandre og perfekte å arrangere i tablå på gulvet, terrassen eller på hagebordet. Lanternene er formgitt i transparent glass, og fra den dråpeformede midten kan man sette inn telys eller kubbelys etter behag. Som en innovativ detalj har glasslanternen en bærestropp i naturlær som gjør Design with Light by Maria Berntsen til et mobilt og moderne design. [/one_half]

Design with Light by Maria Berntsen-lanternen føres i størrelsene 16, 24,8 og 29 cm og koster hhv. 399, 599 og 749 kr.