Kos og sene sommerkvelder inne og ute

0
698

1 Wallsticker www.rockettstgeorge.co.uk
2 Grillen Smokey Joe www.weber.com
Pyntepute fra Franke Iosis www.designdelicatessen.no
Utepeis Qrater www.designspirit.no
5 Bistro Termokanne www.kitchn.no
6 Fatboy Buggle-Up www.fatboyz.no
7 Tekopp fra Indiska www.indiska.com
8 Carrie sykkelkurv www.illumsbolighus.dk

weber_grill_wallsticker1

1. On the wall
Er du “between dogs”? Frykt ikke. Mens du tenker på hvorvidt du skal skaffe deg en ny hund eller ikke, kan du roe deg ned med en wall sticker med hundemotiv. Denne heter Doggie Wall Sticker, selges stort I England. Kommer fra Frankrike. Fra www.rockettstgeorge.co.uk

2. Grillvennen
Stranden kaller. Eller teltet. Eller båten. Smokey Joe vil være med. Webers lille kullgrill er en super venn på turen. 37 centimeter grillareal, porselensemaljert bunn og lokk, varmeskjold ved nylonhåndtaket. Enkel å bære. Fra www.weber.com

utebål_pyntepute
3. Pynteputen.

Franke Iosis står bak denne kolleksjonen  av vakre håndlagde puter. Motivene omfatter blant annet naturalistiske hunder med skjerf, ugler som stirrer og fine kinesisk-inspirerte universer med flotte fargepaletter. Iosis – Fantasy Butterfly Pute, kr 699 på www.designdelicatessen.no

4. Utebål
Qrater, lekker leirbål-panne laget av rusttregt stål. Materialet blir rustent bare på overflaten. Kan dermed stå ute hele året. Selve fatet er 1,45 m i diameter. Skaper god stemming og varmer godt! Design: Dirk Wynants. Koster kr 12.250 www.designspirit.no

Fatboy_outdoor_termokanne
5. Kald drikke – varm drikke

Bistro Termokanne er laget av plast, silikon og rustfritt stål og er designet for å holde temeraturen lengre. Trykk på lokket og kannen åpnes. Smart at lokket lukkes automatisk etter bruk. Kjøl deilig is-te sommerstid. Rommer 1,1 liter. Fra Bodum. Koster: 499,- hos www.kitchn.no

6. Fatboy Buggle-Up
Gøy og komfortabelt. Sekken å formes til en stol ved å feste stropper til hjørnene. Ni farger, måler 140 x 180 cm. Den koster kr 2.94 og levers normalt i løpet av ca 5 virkedager. www.fatboyz.no

Indiska_kopp_Carri
7. God drikke
Om sommeren skal vi nyte utelivet i klare farger. Her en oransje te-kopp fra www.indiska.com. Oversatt fra svenske kroner, koster den om lag 69 norske kroner.

8. Noe å ha det i.
Carrie kurv i plastikblonder fra Design House Stockholm. Design: Marie-Louise Gustafsson. 360 danske kroner, www.illumsbolighus.dk