OM PLNTY

Plnty er et kulturmagasin som dyrker kultur, design og mote.

Det skjer i Norge. Og i Skandinavia. Design er blitt noe som helt naturlig er integrert i moderne tankegang. Men Norge har ligget langt bak i utviklingen, i et noe gammelmodig tempo. Nå har dette tempoet snudd til vår fordel, og ute i Europa er Norden et spennende sted for å hente inspirasjon til møbeldesign, kunst, arkitektur og mote.

Plnty skriver om industridesign, tar pulsen på arkitektur og kunst og lager egenproduserte motereportasjer med klær fra norske designere. Kultur er mye, og norden er stor. Vårt blikk på kulturen befinner seg ikke i de tilsynelatende miljøene, men helst under overflaten. Vi ser etter det som ennå ikke står i full blomst.

Plnty er ute og leter etter historiene vi har lyst til å fortelle. På vår måte. Vi håper du liker stilen vår, som ikke er “mainstream”, men som ofte stiller litt større krav til leseren.

På Facebook har vi over 2500 medlemmer på siden vår. Der orienterer vi deg om nye saker vi jobber med og som publiseres på nettsiden. Bli med! Du finner oss på Instagram under #plntymagazine.

lilla_lukket_009_mørkere_1W

 

Plnty.no eies av Plnty Publishing as

Plnty Publishing Norway
post[at]plnty.no
Org.nr.: 998 577 802

Foto: Ida Brekke